IONIKA – POSAMEZNA

18.90 

Revolucionarna ionska zobna ščetka IONIKA ponuja hitro, preprosto in učinkovito rešitev za vaše težave! Je idealna za vse, ki želite varno in neboleče preprečiti prehitro nalagajne zobnega kamna in s tem zmanjšati pogoste obiske pri zobozdravniku.

Na voljo je v 4 različnih barvah: roza, zelena, modra, viola. 

 

Počisti

Opis

IONIKA je ionska zobna ščetka, ki deluje na principu ionizacije. Ionizacija je proces, ki spreminja polariteto različnih elementov, da se le-ti odbijajo ali privlačijo. S tem, ko izenači polariteto zobne sklenine in zobnega plaka (bakterij), omogoča lažje čiščenje zob. Na ta način ponuja naravno pomoč pri odstranjevanju trdovratnih zobnih oblog, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni. Njena uporaba je izjemno preprosta, za delovanje ne potrebuje dodatnega vira energije. Menjava ščetke se svetuje na 3 – 6 mesecev. Več o uporabi najdete na tej povezavi.

Garancija na delovanje: 2 meseca. Svetujemo vam, da ščetk ne kupujete na zalogo, saj začne 2-mesečna garancija teči z dnem nakupa in z ne dnem prve uporabe.

Dodatne informacije

Barva

Modra, Zelena, Roza, Vijolična

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IONIKA – POSAMEZNA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar