IONIKA – PAKET 4 ŠČETKE

64.26 

Revolucionarna ionska zobna ščetka IONIKA ponuja hitro, preprosto in učinkovito rešitev za vaše težave! Je idealna za vse, ki želite varno in neboleče preprečiti prehitro nalagajne zobnega kamna in s tem zmanjšati pogoste obiske pri zobozdravniku. 

Na voljo je v 4 različnih barvah: roza, zelena, modra, viola. Želene barve vpišite v opombe pri naročilu. V kolikor izbrane barve ni na voljo (kar se zgodi zelo redko), vam bomo poslali barvo po naši izbiri.

Ni na zalogi

Opis

IONIKA je ionska zobna ščetka, ki deluje na principu ionizacije. Ionizacija je proces, ki spreminja polariteto različnih elementov, da se le-ti odbijajo ali privlačijo. S tem, ko izenači polariteto zobne sklenine in zobnega plaka (bakterij), omogoča lažje čiščenje zob. Ionska ščetka ta način ponuja naravno pomoč pri odstranjevanju trdovratnih zobnih oblog, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni. Njena uporaba je izjemno preprosta, za delovanje ne potrebuje dodatnega vira energije. Menjava ščetke se svetuje na 3 – 6 mesecev. Več o uporabi najdete na tej povezavi.

Garancija na delovanje: 2 meseca. Svetujemo vam, da ščetk ne kupujete na zalogo, saj začne 2-mesečna garancija teči z dnem nakupa in z ne dnem prve uporabe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IONIKA – PAKET 4 ŠČETKE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar