Zaradi vse večjega povpraševanja po IONIKI smo se končno opogumili, da prenovimo našo spletno stran in vam ponudimo novo možnost nakupa – preko spletne trgovine. Najboljše pri tem pa je, da je cena vaše najljubše ionske ščetke ostala nespremenjena …

Spletni nakup po najugodnejši ceni

V spletni trgovini ponujamo količinske popuste, in sicer 5% za paket 2 ščetk, 10% za paket 3 ščetk in 15% za paket 4 ščetk. Ob nakupu paketov želene barve preprosto vpišete v polje “opombe” tik pred oddajo naročila. Pri dostavi ščetk sodelujemo s Pošto Slovenije, pakete pa pošiljamo s sledenjem pošiljke. Poštnina je 3 €, pri nakupu nad 35 € pa je brezplačna.

Naročila po telefonu in preko elektronske pošte

Popolnoma razumemo, da je navada železna srajca, saj smo nenazadnje tudi mi skoraj 10 let odlašali s prenovo spletne strani. Zato ste lahko tisti, ki ste doslej IONIKO naročali po telefonu ali prek elektronske pošte, brez skrbi. Vaša naročila še vedno sprejemamo tudi na: ionika@siol.net ali po telefonu 030 605 507, mi pa vam bomo poslali podatke za plačilo na naš bančni račun. 

Sodelovanje z lekarnami

Izjemno smo ponosni, da je ionska zobna ščetka IONIKA na voljo tudi v nekaterih slovenskih lekarnah, kar je znak kakovosti in zaupanja tudi farmacevtske stroke. IONIKO lahko kupite v Ljubljani (Lekarna Brod, Tacenska 120), v Kranju (Lekarna Planina 2 v Qulandiji), v Velenju (Hiška zdravja), v Vrhniki (Dobra misel), v Mariboru (Lekarna Europark), v Domžalah (Lekarna Bistrica), Žužemberku (Moja lekarna) in v Komendi. 

Upamo, da vam je naša nova spletna stran všeč. Vabimo vas tudi, da obiščete našo stran s pogostimi vprašanji, kjer boste morda našli odgovor na informacijo, ki jo iščete. V kolikor je ne najdete, pa smo vam vedno na voljo po elektronski pošti ionika@siol.net